Peppers stuffed with salted cod brandade

Peppers stuffed with salted cod brandade

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 12u. 45min
6 portions

Ingrediënten

Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    100 g
  • sunflower oil
    100 g
  • salt cod soaked and shredded (without skin and bones)
    400 g
  • milk
    70 g
  • ground white pepper
    1 pinch
  • piquillo peppers, preserved (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight
    1 can
Red pepper sauce
  • red pepper in 2 or 3 pieces
    150 g
  • leek (only the white part) in 2 or 3 pieces
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • whipping cream
    200 g
  • salt
    ½ tsp
  • pepper, ground
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 10.13 g
Calorieën 1712 kJ / 411 kcal
Vetten 33.32 g
Koolhydraten 17.59 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...