Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
- 2 garlic cloves
- 100 g extra virgin olive oil
- 100 g sunflower oil
- 400 g salt cod, soaked and shredded (without skin and bones)
- 70 g milk
- 1 pinch ground white pepper
- 1 can piquillo peppers, preserved, (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight
Red pepper sauce
- 150 g red pepper, in 2 or 3 pieces
- 1 leek, (only the white part) in 2 or 3 pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g whipping cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches pepper, ground
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1712 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 10.13 g
- Koolhydraten
- 17.59 g
- Vetten
- 33.32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Egg Cups
20 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1h 30min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Traditional Canadian Pie Pastry
15 Min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35 min
Cheese Arepas
50 min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 min
Plain Yogurt
14h
Breakfast Scones
30 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min