Apparaten en accessoires
Sabayon
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
white sugar120 g
-
egg yolks6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
21.2 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
953.2 kJ /
227 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
32.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Portuguese-style crème brûlée
25min
Crème brûlée
7h
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Polenta
25min
Ratatouille
40min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gratin dauphinois
50min