Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 50 g rye starter (see tip)
- 300 g water, plus extra for baking
- 1 tsp fine sea salt
- sunflower oil, for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 627 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Natrium
- 160 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
German Bread
4h 15min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3h 45min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
White Bread
6h
Brioche
5h
Baguettes
3h 45min
Rustic Bread
2h
Sourdough Baguettes
15 Std.
Ciabattine
3h 30min
Mediterranean Bread
5h 20min
Sourdough Ciabatta
9u. 25min
Sourdough-style Loaf
122h 45min