Apparaten en accessoires
Pain d'Epi
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 40min
12 portions
Ingrediënten
-
strong white bread flour plus extra for dusting450 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
rye starter (see tip)50 g
-
water plus extra for baking300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sunflower oil for greasing
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
160 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
627 kJ /
148 kcal
Vetten
1 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Baguettes
3u. 45min
Mini Everything Bagels
1u. 20min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2u. 35min
English Muffins
3u.
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2u. 30min
Melon and Cucumber Sour Mocktail
Geen beoordelingen
Bagels
1u. 20min
Focaccia
3u.
Sourdough Baguettes
15u.
Ciabattine
3u. 30min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2u.
Fresh Pasta Dough
1u.