Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit Base Dough
- 200 g blanched almonds
- 1 medium egg
- 40 g cornflour
- 30 g vegan margarine
- 60 g caster sugar
- ½ tsp gluten-free baking powder
- 2 pinches fine sea salt
Vegan Caramel
- 250 g caster sugar
- 280 - 310 g coconut cream, to taste
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice
- 50 g vegan margarine, cold and in one piece
- 1 Tbsp vinegar
Vanilla Cream
- 50 g water
- 170 g caster sugar
- 5 g vanilla sugar, homemade
- 150 g aquafaba (tinned chickpea liquid)
- 2 - 3 drops lemon juice
Chocolate Sauce
- 200 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2146 kJ / 512.9 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 110.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10h 45min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Padrón Pepper Pesto
4 godz. 15 min
Potato Flatbreads
12h
Almond Milk
8 godz. 40 min
Date and Bran Muffins
8 godz. 35 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Gluten Free Plain Flour
5min
Number Cake
2h
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12h 10min