Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller

Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 50min
12 pieces

Ingrediënten

Biscuit Base Dough
  • blanched almonds
    200 g
  • medium egg
    1
  • cornflour
    40 g
  • vegan margarine
    30 g
  • caster sugar
    60 g
  • gluten-free baking powder
    ½ tsp
  • fine sea salt
    2 pinches
Vegan Caramel
  • caster sugar
    250 g
  • coconut cream to taste
    280 - 310 g
  • water
    1030 g
  • lemon juice
    1 tsp
  • vegan margarine cold and in one piece
    50 g
  • vinegar
    1 Tbsp
Vanilla Cream
  • water
    50 g
  • caster sugar
    170 g
  • vanilla sugar, homemade
    5 g
  • aquafaba (tinned chickpea liquid)
    150 g
  • lemon juice
    2 - 3 drops
Chocolate Sauce
  • vegan dark chocolate small pieces or callets
    200 g
  • coconut oil
    30 g
  • tinned coconut milk
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 piece

Natrium 110.3 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 2146 kJ / 512.9 kcal
Vetten 30.2 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 13.8 g
Koolhydraten 57.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...