Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit Base Dough
- 200 g blanched almonds
- 1 medium egg
- 40 g cornflour
- 30 g vegan margarine
- 60 g caster sugar
- ½ tsp gluten-free baking powder
- 2 pinches fine sea salt
Vegan Caramel
- 250 g caster sugar
- 280 - 310 g coconut cream, to taste
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice
- 50 g vegan margarine, cold and in one piece
- 1 Tbsp vinegar
Vanilla Cream
- 50 g water
- 170 g caster sugar
- 5 g vanilla sugar, homemade
- 150 g aquafaba (tinned chickpea liquid)
- 2 - 3 drops lemon juice
Chocolate Sauce
- 200 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2146 kJ / 512.9 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 110.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brain Cupcakes
1 Std. 40 Min
Orange Caramel Choux Puffs
1 Std. 20 Min
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Porridge with Pear Compote
25min
Caramelised Onions (200 g)
40 Min
Peanut Milk and Patties
8h 55 min
Gluten and Dairy-free Tiramisu
9 godz. 20 min
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2 Std. 30 Min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Wholemeal Pitta
1h 35 min
Simple Granola
25min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 Min