Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit Base Dough
- 200 g blanched almonds
- 1 medium egg
- 40 g cornflour
- 30 g vegan margarine
- 60 g caster sugar
- ½ tsp gluten-free baking powder
- 2 pinches fine sea salt
Vegan Caramel
- 250 g caster sugar
- 280 - 310 g coconut cream, to taste
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice
- 50 g vegan margarine, cold and in one piece
- 1 Tbsp vinegar
Vanilla Cream
- 50 g water
- 170 g caster sugar
- 5 g vanilla sugar, homemade
- 150 g aquafaba (tinned chickpea liquid)
- 2 - 3 drops lemon juice
Chocolate Sauce
- 200 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2146 kJ / 512.9 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 110.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Orange and Coconut Cake
2h 40min
Vanilla Bean Syrup
30 min
Rainbow Cake
2h 45min
Hugo Spritz
25 Std. 10 Min
Rainbow Cake
2h 45min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 min
Waffles
25 min
Fairy Cake Bouquet
1 Std. 50 Min
Magdalenas
1h
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min
Refreshing Hibiscus Lemonade Slushie
2h 30min
Carrot Cake
2h 30min