
Compatibele versies
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil plus extra for serving
- 50 g stale white bread cut in pieces (1-2 cm)
- 200 g frozen chopped spinach defrosted
- 4 medium eggs
- 1 tsp salt
- 50 g onions quartered
- 50 g carrots cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes cut in pieces
of 700 g tinned chopped tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves to taste, 5-6 roughly torn
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- extra virgin olive oil for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 395 kcal / 1654 kJ
- Eiwitten
- 17 g
- Vetten
- 26 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vezels
- 6.5 g