Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g sunflower oil
- 500 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
- 4 medium eggs
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¾ tsp ground black pepper
- 15 g fresh dill, cut in pieces
- malt vinegar, to taste
- 4 white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
- 200 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 4 processed cheese slices
- 4 brioche burger buns
- tomato ketchup, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5855.7 kJ / 1399.6 kcal
- Eiwitten
- 53.6 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 100.5 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1525.6 mg
Alternatieve recepten
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Pasta alla Nerano
40min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Elderflower Basil Gin Fizz
10min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Espresso Martini
5 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min