Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g sunflower oil
- 500 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
- 4 medium eggs
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¾ tsp ground black pepper
- 15 g fresh dill, cut in pieces
- malt vinegar, to taste
- 4 white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
- 200 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 4 processed cheese slices
- 4 brioche burger buns
- tomato ketchup, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5855.7 kJ / 1399.6 kcal
- Eiwitten
- 53.6 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 100.5 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1525.6 mg
Alternatieve recepten
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Crispy Smashed Potato Salad
1u. 30min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min
Spicy Mince Pork Noodles
45 Min
Soy Dressing
5min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Lamb Meatballs
45 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Spätzle with Mushroom Cream
30 Min