Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 266.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Basque Chicken
1h 10min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Beef in Stout
1h 40min