Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 266.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
5-Second Traffic Light Salad
5 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Quick Soup Powder
10 Min
Simple Granola
25 min
Chicken and Barley Stew
50min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Savoury Flapjacks
45 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Orzo pasta with chicken and pesto
30min
Spiced Nuts
20 min