Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)
- 140 g carrots, peeled
- 160 g courgettes, ends removed, halved lengthways if large
-
120
g Gruyère cheese, cut in pieces that fit in feeder
of Edam cheese, cut in pieces that fit in feeder - 50 g onions, quartered
- 300 g tinned kidney beans, drained
- 150 g water
-
½
tsp vegetable stock paste
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 20 g tomato purée
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, for sprinkling (optioneel)
- ½ bunch fresh coriander, roughly chopped
- 100 g crème fraîche, for serving
- 1 lime, cut in slices or wedges, for serving
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1054.4 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 513.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Mushroom Wellington
2h 20min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min