Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)
- 140 g carrots, peeled
- 160 g courgettes, ends removed, halved lengthways if large
-
120
g Gruyère cheese, cut in pieces that fit in feeder
of Edam cheese, cut in pieces that fit in feeder - 50 g onions, quartered
- 300 g tinned kidney beans, drained
- 150 g water
-
½
tsp vegetable stock paste
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 20 g tomato purée
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, for sprinkling (optioneel)
- ½ bunch fresh coriander, roughly chopped
- 100 g crème fraîche, for serving
- 1 lime, cut in slices or wedges, for serving
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1054.4 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 513.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Broccoli and Apple Salad
5min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 Min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min