Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)
- 140 g carrots, peeled
- 160 g courgettes, ends removed, halved lengthways if large
-
120
g Gruyère cheese, cut in pieces that fit in feeder
of Edam cheese, cut in pieces that fit in feeder - 50 g onions, quartered
- 300 g tinned kidney beans, drained
- 150 g water
-
½
tsp vegetable stock paste
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 20 g tomato purée
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, for sprinkling (optioneel)
- ½ bunch fresh coriander, roughly chopped
- 100 g crème fraîche, for serving
- 1 lime, cut in slices or wedges, for serving
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1054.4 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 513.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Smoky Paprika Rub
5min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Nacho Gratin
1 Std.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min