Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ lemon, zest only, no white pith
- 200 g broccoli, cut into small florets (1-2 cm)
- 1300 g water
- 300 g dried spaghetti, broken in halves
- 2 tsp fine sea salt
- 80 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, long, deseeded if preferred
- 130 g pine nuts
- 150 g dry white wine
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2258 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1h
Green Spelt Bread Patties
1h 10 min
Portuguese Leeks
45min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20 min
Mushroom Parmentier
1h 10 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min