Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ lemon, zest only, no white pith
- 200 g broccoli, cut into small florets (1-2 cm)
- 1300 g water
- 300 g dried spaghetti, broken in halves
- 2 tsp fine sea salt
- 80 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, long, deseeded if preferred
- 130 g pine nuts
- 150 g dry white wine
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2258 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Mediterranean Salad
25 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min