Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ lemon, zest only, no white pith
- 200 g broccoli, cut into small florets (1-2 cm)
- 1300 g water
- 300 g dried spaghetti, broken in halves
- 2 tsp fine sea salt
- 80 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, long, deseeded if preferred
- 130 g pine nuts
- 150 g dry white wine
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2258 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25 min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min