Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Emmental cheese, cut in pieces
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 100 g cream
- 100 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle)
- 200 g frozen green peas, defrosted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2277 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 23.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saffron Chicken Penne
30min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25min
Noodle soup
35min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Spring Vegetable Penne
45 Min
Tuna Pasta
30min