Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Emmental cheese, cut in pieces
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 100 g cream
- 100 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle)
- 200 g frozen green peas, defrosted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2277 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 23.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Geen beoordelingen
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Mac 'n' Cheese
1h 20min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Olive and Mozzarella Farfalle
30min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min