Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Emmental cheese, cut in pieces
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 100 g cream
- 100 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle)
- 200 g frozen green peas, defrosted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2277 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 23.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Noodle soup
35min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Spring Vegetable Penne
45min
Mac 'n' Cheese
1h 20min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min