Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan cheese
- 450 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fresh thyme leaves
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, boiling
- 240 g cooked chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 250 g dried pasta, fusilli or penne
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1562 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 68.4 g
- Vetten
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min