Pasta with Squash and Chickpeas

Pasta with Squash and Chickpeas

3.0 58 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese
    20 g
  • butternut squash cut in pieces (3 cm)
    450 g
  • fresh red chilli halved, deseeded
    1
  • fresh thyme leaves
    1 tsp
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • water boiling
    500 g
  • cooked chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)
    240 g
  • dried pasta fusilli or penne
    250 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped
    1 bunch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 15.2 g
Calorieën 1562 kJ / 373 kcal
Vetten 4.3 g
Koolhydraten 68.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...