Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan cheese
- 450 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fresh thyme leaves
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, boiling
- 240 g cooked chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 250 g dried pasta, fusilli or penne
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1562 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 68.4 g
- Vetten
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegetable Stroganoff
30min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Creamy Pea Pasta
25 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min