Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 130 g pitted black olives
- 30 g tinned anchovy fillets
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g salted capers, rinsed
- 1 Tbsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 1500 g water
- 360 g penne (short, dried pasta)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45min
Saag Paneer
13u.
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Vegetable Stroganoff
30min
Pasta alla Puttanesca
35min
Tortilla with Spanish Salsa
1h 10 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Pasta "alla Norma"
50min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 Std. 30 Min
Pasta alla Norma
50min