Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 130 g pitted black olives
- 30 g tinned anchovy fillets
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g salted capers, rinsed
- 1 Tbsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 1500 g water
- 360 g penne (short, dried pasta)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Pasta alla Puttanesca
35 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Minestrone
45 Min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Springtime Risotto
55 min
Arbroath Smokie Soup
40 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min