Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 130 g pitted black olives
- 30 g tinned anchovy fillets
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g salted capers, rinsed
- 1 Tbsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 1500 g water
- 360 g penne (short, dried pasta)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Fennel Risotto
35 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min