Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 130 g pitted black olives
- 30 g tinned anchovy fillets
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g salted capers, rinsed
- 1 Tbsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 1500 g water
- 360 g penne (short, dried pasta)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Seafood Risotto
40min
Garlic and White Bean Stew
50min
Prawn Saganaki
35 Min
Pasta Amatriciana
30min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3h 40min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Pasta alla Puttanesca
35 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min