Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 50 g bread, day old, cut in pieces
Codfish
- 100 g bread, day old, cut in pieces
- 100 g milk
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces
- 400 g salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel Sauce
- 300 g milk
- 60 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 200 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1j 10 menit
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5j 30 menit
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Jacket potato mice
1h 15min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min