Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 50 g bread, day old, cut in pieces
Codfish
- 100 g bread, day old, cut in pieces
- 100 g milk
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces
- 400 g salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel Sauce
- 300 g milk
- 60 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 200 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jersey Royal Potato Salad
40 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Migas with Padrón Peppers
30min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1hod.
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1hod.
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 Std. 10 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1hod.
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min