Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 50 g bread, day old, cut in pieces
Codfish
- 100 g bread, day old, cut in pieces
- 100 g milk
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces
- 400 g salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel Sauce
- 300 g milk
- 60 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 200 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Pork with Spinach Lentils
20min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min