Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)

Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • leeks white part only
    200 g
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
    600 g
  • water to cover sliced potatoes
  • unsalted butter plus 1 Tbsp for baking
    40 g
  • fish stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp fish stock paste, homemade
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • double cream
    300 g
  • white fish fillet, skinless firm (e.g. cod, grouper, haddock)
    600 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • lemons 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1001 mg
Eiwitten 36 g
Calorieën 2731 kJ / 653 kcal
Vetten 42 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 25 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...