Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 700 g ripe pears (e.g. Conference) peeled, cored, cut in pieces (2-3 cm) (approx. 8 pears)
- 100 g water
- 230 g sugar
Topping
- 75 g hazelnuts
- 1 tsp baking powder
- 200 g plain flour
- 150 g butter, cold, diced
- 50 g desiccated coconut
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2045 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 25.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Applesauce Cake
1h 15min
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Lemon Delicious
50 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 Min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1h 5min
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Pear and Blueberry Crumble
45 Min