Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 4 spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 30 g sesame oil
- 1 red pepper (approx. 100 g), quartered
- 2 carrots (approx. 100 g), sliced (1 cm)
- 1000 g water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 300 g basmati rice, rinsed
- 100 g cooked ham, cubed (1 cm)
- 150 g cooked, peeled prawns
- 100 g cooked chicken meat, cubed (1 cm)
- 100 g frozen peas, cooked
- 100 g tinned sweetcorn, drained
- 2 Tbsp oyster sauce
- 2 - 3 Tbsp dark soy sauce, to taste
- 1 Tbsp sweet chilli sauce (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1669 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 234 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boiled Pasta
20min
Chicken Noodle Soup
25min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Egg Fried Rice
35min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Spaghetti Carbonara
40min
Chicken Noodle Soup
25min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min