Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ tsp dried fennel seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 2 tsp ground turmeric
- 2 cm fresh root ginger, peeled
- 4 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, deseeded
- 4 sprigs fresh coriander
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g carrots, cut in pieces
- 2 celery stalks, cut in pieces
- 100 g red peppers, deseeded and cut in pieces
-
2
Tbsp soy sauce
of 2 Tbsp tamari - 1 Tbsp tamarind paste
- 1 Tbsp oyster sauce
- 1 Tbsp dark brown sugar
- 900 g water
- 300 g French green lentils
- 500 g sausages
- 270 g coconut cream
- 60 g peanut butter
- 150 g broccoli florets
- 150 g cauliflower florets
- 100 g fresh green beans, trimmed and cut in thirds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4092 kJ / 974 kcal
- Eiwitten
- 49.4 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 63.1 g
- Vezels
- 22.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Shepherd's Pie
1h 40min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Cashew Chicken
45min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min