Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 175 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g unsalted butter, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 - 2 Tbsp water
Filling
- 40 g unsalted butter, diced
- 1 garlic clove
- 6 spring onions, cut in pieces (3 cm)
- ½ green pepper, quartered
- 1 celery stalk, quartered
-
200
g crayfish tails, cooked
of 200 g prawns, cooked, peeled - 20 g plain flour
- 220 g whole milk
- ¼ tsp Cajun spice mix
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1434 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scotch Broth
1h
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Pas d’évaluation
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Raspberry mini clafoutis
30min
Lamb and Leek Pie
2h
Almond Tuiles
1h 30min
Sweet Shortcrust Pastry
Pas d’évaluation
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 Std. 45 Min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1h
Welsh Cakes
35min
Chocolate Orange Steamed Pudding
3 Std.
Apple and Blackcurrant Pie
2h