Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflé
- 6 sprigs fresh dill, plus extra to taste
- 1 fresh chilli, deseeded, cut in pieces (optioneel)
- 150 g hot smoked salmon, deboned, skinless, cut in pieces
- 100 g single cream
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 2 pinches fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 1 pinch ground nutmeg
- 4 egg whites, from medium eggs
- 1 pinch cream of tartar
Sauce
- 60 g leeks, white part only, sliced
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g white wine
- ½ fish stock cube (for 0.5 l)
- 150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 600 g fresh salmon fillets, skinless
- 100 g unsalted butter, diced
- ½ lemon, juice only
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 Std. 20 Min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25 min
Calamares a la Americana
50min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Bloody Mary Soup
25 Min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Profiteroles
2h 15min