Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
-
400
g fresh trout fillets, skinless
of 400 g fresh salmon fillets, skinless - 200 g frozen green peas
- 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
- 40 g olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g pickled capers, drained and rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
- 1 pinch ground black pepper (optioneel)
- 10 g lemon juice, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2246 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 8.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Seafood Rice
1h 15min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 Min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Tuna Pasta
30 min