Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
-
400
g fresh trout fillets, skinless
of 400 g fresh salmon fillets, skinless - 200 g frozen green peas
- 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
- 40 g olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g pickled capers, drained and rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
- 1 pinch ground black pepper (optioneel)
- 10 g lemon juice, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2246 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 8.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Shrimp Yakisoba
35min
Steamed Bread Rolls
2h 10 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45min
Chinese Noodles with Vegetables
35min