Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
-
400
g fresh trout fillets, skinless
of 400 g fresh salmon fillets, skinless - 200 g frozen green peas
- 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
- 40 g olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g pickled capers, drained and rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
- 1 pinch ground black pepper (optioneel)
- 10 g lemon juice, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2246 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 8.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Apple Crumble Smoothie
5 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Chicken Salad
1h 20 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h