Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond milk
- 220 g raw almonds
- 660 g water
- 4 pitted dates
- ½ tsp natural vanilla extract
Coconut milk
- 300 g desiccated coconut
- 1000 g water
Jelly
- 200 g water, room temperature
- 2 tsp agar agar powder
- 150 g pure maple syrup
- ⅛ tsp natural almond extract, to taste
Pineapple Syrup
- 150 g fresh pineapple, flesh only, cut into pieces (1 cm)
- 1 tbsp orange liqueur (e.g. Grand Marnier®) (optioneel)
- 140 g water
- 2 tbsp soft dark brown sugar
Assembly
- 100 g fresh pineapple, flesh only, cut into cubes (5 mm)
- 30 g coconut flakes, toasted
- 6 sprigs fresh mint, leaves only, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2237.6 kJ / 532.8 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 42.5 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 24.4 mg
Alternatieve recepten
Raw chocolate beetroot cake
2h 15 min.
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2u. 20min
Creamy coconut yoghurt
18 godz.
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
Banana tofu ice cream
10min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50 min
Sunflower and nori filling
3h 10 min.
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Rice crackers
55min
Warming amaranth porridge
50min
Chickpea sundal
6 godz. 45 min
Almond quinoa pastry
50min