Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond milk
- 220 g raw almonds
- 660 g water
- 4 pitted dates
- ½ tsp natural vanilla extract
Coconut milk
- 300 g desiccated coconut
- 1000 g water
Jelly
- 200 g water, room temperature
- 2 tsp agar agar powder
- 150 g pure maple syrup
- ⅛ tsp natural almond extract, to taste
Pineapple Syrup
- 150 g fresh pineapple, flesh only, cut into pieces (1 cm)
- 1 tbsp orange liqueur (e.g. Grand Marnier®) (optioneel)
- 140 g water
- 2 tbsp soft dark brown sugar
Assembly
- 100 g fresh pineapple, flesh only, cut into cubes (5 mm)
- 30 g coconut flakes, toasted
- 6 sprigs fresh mint, leaves only, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2237.6 kJ / 532.8 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 42.5 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 24.4 mg
Alternatieve recepten
Panforte ice cream bombe
48u. 25min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
24 godz. 15 min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3h
Cashew pouring cream
35min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min
Hot turmeric apple cider
20min
Tapioca fruit cereal
24 godz. 15 min
Vegan macadamia cheese ball
56u. 55min
Soy milk jellies with coffee syrup
3sa 55 dk
Frozen strawberry cheesecake
24h
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min