Coconut & almond jelly with pineapple syrup

Coconut & almond jelly with pineapple syrup

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 25u. 20min
8 portions

Ingrediënten

Almond milk
  • raw almonds
    220 g
  • water
    660 g
  • pitted dates
    4
  • natural vanilla extract
    ½ tsp
Coconut milk
  • desiccated coconut
    300 g
  • water
    1000 g
Jelly
  • water room temperature
    200 g
  • agar agar powder
    2 tsp
  • pure maple syrup
    150 g
  • natural almond extract to taste
    ⅛ tsp
Pineapple Syrup
  • fresh pineapple flesh only, cut into pieces (1 cm)
    150 g
  • orange liqueur (optioneel) (e.g. Grand Marnier®)
    1 tbsp
  • water
    140 g
  • soft dark brown sugar
    2 tbsp
Assembly
  • fresh pineapple flesh only, cut into cubes (5 mm)
    100 g
  • coconut flakes toasted
    30 g
  • fresh mint leaves only, finely sliced
    6 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 24.4 mg
Eiwitten 9.3 g
Calorieën 2237.6 kJ / 532.8 kcal
Vetten 42.5 g
Vezels 10 g
Verzadigd vet 24.9 g
Koolhydraten 26.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...