Passionfruit bavarois (Jude Blereau)

Passionfruit bavarois (Jude Blereau)

4.5 15 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
6 portions

Ingrediënten

Pastry
  • rolled oats
    70 g
  • desiccated coconut
    20 g
  • macadamia nuts
    30 g
  • almond oil
    30 g
  • pure maple syrup
    40 g
Bavarois
  • fresh passionfruit pulp strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)
    200 g
  • agar agar powder
    1 ½ tsp
  • blanched almonds
    80 g
  • water
    430 g
  • cornflour
    60 g
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • pure maple syrup
    50 g
  • raw sugar
    70 g
  • coconut milk
    140 g
Passionfruit jelly
  • water
    30 g
  • agar agar powder
    ¼ tsp
  • raw sugar
    1 tbsp
  • fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)
    140 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6.552 g
Calorieën 1691 kJ / 402 kcal
Vetten 23.168 g
Vezels 7.848 g
Koolhydraten 39.472 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...