Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 70 g rolled oats
- 20 g desiccated coconut
- 30 g macadamia nuts
- 30 g almond oil
- 40 g pure maple syrup
Bavarois
- 200 g fresh passionfruit pulp, strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)
- 1 ½ tsp agar agar powder
- 80 g blanched almonds
- 430 g water
- 60 g cornflour
- 2 tsp natural vanilla extract
- 50 g pure maple syrup
- 70 g raw sugar
- 140 g coconut milk
Passionfruit jelly
- 30 g water
- ¼ tsp agar agar powder
- 1 tbsp raw sugar
- 140 g fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 6.552 g
- Koolhydraten
- 39.472 g
- Vetten
- 23.168 g
- Vezels
- 7.848 g
Alternatieve recepten
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Parmesan gelato
4h 30min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Poppy seed and apple cake
2 godz. 10 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 godz. 10 min
Kaffir lime granita
40 min
Crème brûlée
7ωρ.