Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 70 g rolled oats
- 20 g desiccated coconut
- 30 g macadamia nuts
- 30 g almond oil
- 40 g pure maple syrup
Bavarois
- 200 g fresh passionfruit pulp, strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)
- 1 ½ tsp agar agar powder
- 80 g blanched almonds
- 430 g water
- 60 g cornflour
- 2 tsp natural vanilla extract
- 50 g pure maple syrup
- 70 g raw sugar
- 140 g coconut milk
Passionfruit jelly
- 30 g water
- ¼ tsp agar agar powder
- 1 tbsp raw sugar
- 140 g fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 6.552 g
- Koolhydraten
- 39.472 g
- Vetten
- 23.168 g
- Vezels
- 7.848 g
Alternatieve recepten
Hash browns
40 Min
Almond shortcrust pastry
35 Min
English muffins
3h 10min
Saffron arancini
25h 25min
Crispy bread with tapenade
45 Min
Baharat spice mix
5min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Flaky filo fingers
1h 30min
Vegetable spring rolls
1 Std. 10 Min
Miso soup
30min
Japanese-style dressing
5min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h