Apparaten en accessoires
Matcha and raspberry swirled custard tarts
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
Pastry case
-
macadamia oil plus extra for greasing1 tbsp
-
dried cranberries10 g
-
pitted dates80 g
-
pecans20 g
-
raw almonds180 g
Flavoured custards
-
freeze-dried raspberry powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
boiling water2 tbsp
-
matcha powder (see Tips)1 ½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
coconut milk400 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
gluten free cornflour1 ½ tbsp
-
filtered water2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1726.9 kJ /
411.2 kcal
Vetten
32.8 g
Vezels
5.2 g
Koolhydraten
19.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pumpkin Baba Ganoush
45min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1u. 55min
Miso soup
30min
Chai tea
15min
Roasted eggplant
1u. 35min
Hot turmeric apple cider
20min
Zhen zhu nai cha (bubble tea)
1u.
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1u. 15min
Tropical smoothie bowl
20min
Better-for-you custard
15min