Apparaten en accessoires
Matcha and raspberry swirled custard tarts
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
Pastry case
-
macadamia oil plus extra for greasing1 tbsp
-
dried cranberries10 g
-
pitted dates80 g
-
pecans20 g
-
raw almonds180 g
Flavoured custards
-
freeze-dried raspberry powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
boiling water2 tbsp
-
matcha powder (see Tips)1 ½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
coconut milk400 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
gluten free cornflour1 ½ tbsp
-
filtered water2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1726.9 kJ /
411.2 kcal
Vetten
32.8 g
Vezels
5.2 g
Koolhydraten
19.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Coconut Butter
5 Min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25 Std. 15 Min
Chocolate sourdough pudding
1 Std. 30 Min
Millet Cakes
1 Std. 5 Min
Peanut butter and cookie ice cream
13 Std. 15 Min
Besan ki burfi
5 Std. 5 Min
Thandi
5 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Banana tofu ice cream
10 Min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3 Std. 10 Min