Hazelnut meringue roulade with spun sugar

Hazelnut meringue roulade with spun sugar

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 20min
6 portions

Ingrediënten

Hazelnut meringue
  • hazelnuts roasted and skins removed
    100 g
  • egg whites
    4
  • caster sugar
    180 g
  • cream of tartar
    1 pinch
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream (see Tip)
    300 g
  • fresh raspberries
    125 g
Caramel
  • hazelnuts, without skin toasted
    12
  • white sugar
    250 g
  • glucose syrup
    20 g
  • water
    1070 g
  • white vinegar
    50 g
  • icing sugar to dust
  • edible flowers to decorate
  • micro mint to decorate

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Natrium 56.6 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 2571.7 kJ / 614.7 kcal
Vetten 30 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 12.4 g
Koolhydraten 85 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...