Hazelnut meringue roulade with spun sugar
TM6

Hazelnut meringue roulade with spun sugar

5.0 ( 2 beoordelingen )

Ingrediënten

Hazelnut meringue

  • 100 g hazelnuts roasted and skins removed
  • 4 egg whites
  • 180 g caster sugar
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 300 g pouring (whipping) cream (see Tip)
  • 125 g fresh raspberries

Caramel

  • 12 hazelnuts, without skin toasted
  • 250 g white sugar
  • 20 g glucose syrup
  • 1070 g water
  • 50 g white vinegar
  • icing sugar to dust
  • edible flowers to decorate
  • micro mint to decorate

Voeding
per 1 portion
Calorieën
614.7 kcal / 2571.7 kJ
Eiwitten
6 g
Vetten
30 g
Koolhydraten
85 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
12.4 g
Natrium
56.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten