Apparaten en accessoires
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Hazelnut meringue
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
caster sugar180 g
-
cream of tartar1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tip)300 g
-
fresh raspberries125 g
Caramel
-
hazelnuts, without skin toasted12
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
-
micro mint to decorate
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
56.6 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
2571.7 kJ /
614.7 kcal
Vetten
30 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
12.4 g
Koolhydraten
85 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lemon Shortbread Cookies
1u. 45min
Chocolate Orange Mousse
2u. 20min
Whipped Feta
35min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Geen beoordelingen
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6u. 25min
Honeycomb butter
10min
Lemon curd
20min
Summer Fruits Parcel
20min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35min
Raspberry Balsamic Glaze
73u.
Crème anglaise
15min
Cheese Sauce
15min