Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hazelnut meringue
- 100 g hazelnuts, roasted and skins removed
- 200 g caster sugar
- 4 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 300 g pouring (whipping) cream
- 125 g fresh raspberries
Caramel
- 12 hazelnuts, without skin, toasted
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate
- micro mint, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2571.7 kJ / 614.7 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 56.6 mg
Alternatieve recepten
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Caramelised sherry vinaigrette
25min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Santiago cake
1 Std. 20 Min
Piccalilli
720h 35 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Far Breton with prunes
2 godz.
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9 Std.
Classic Polish 'tort'
2h 25 min
Smoked salmon mousse
5 min