
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hazelnut meringue
- 100 g hazelnuts roasted and skins removed
- 4 egg whites
- 180 g caster sugar
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 300 g pouring (whipping) cream (see Tip)
- 125 g fresh raspberries
Caramel
- 12 hazelnuts, without skin toasted
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
- icing sugar to dust
- edible flowers to decorate
- micro mint to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 614.7 kcal / 2571.7 kJ
- Eiwitten
- 6 g
- Vetten
- 30 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vezels
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Natrium
- 56.6 mg