Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g gluten-free bread flour
- 15 g fresh yeast
- 370 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 50 g butter, diced, plus extra for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1592 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Gluten-free Butter Biscuits
1h
Gluten-free Artisan Bread
2sa 30 dk
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Gluten Free Plain Flour
5 dk
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45 min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1h
Paleo Sandwich Bread
1 godz. 30 min