Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes, ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale, cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
-
320
g pasta, dry, type bucatini (cooking time 10-11 minutes)
of 320 g pasta, dried, type penne rigate (cooking time 10-11 minutes) - 1200 g water
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2322 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 2589.5 mg
Alternatieve recepten
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Beef Stroganoff
1h
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Mexican Spare Ribs
50 Min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min