Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes, ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale, cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
-
320
g pasta, dry, type bucatini (cooking time 10-11 minutes)
of 320 g pasta, dried, type penne rigate (cooking time 10-11 minutes) - 1200 g water
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2322 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 2589.5 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Seafood Risotto
40 min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25 min
Prawn Saganaki
35 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Puttanesca Penne
50 min