Pasta Amatriciana

Pasta Amatriciana

4.3 23 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

Amatriciana Sauce
  • pecorino cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • plum tomatoes ripe, halved
    400 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • fresh red chilli halved, deseeded if desired
    1
  • guanciale cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
    150 g
  • fine sea salt
    1 Tbsp
  • ground black pepper
    1 pinch
Pasta
  • water
    1200 g
  • dried bucatini pasta (cooking time 10-11 minutes)
    320 g
    g dried penne pasta, (cooking time 10-11 minutes)
  • extra virgin olive oil
    5 g
  • fine sea salt
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2589.5 mg
Eiwitten 20.5 g
Calorieën 2322 kJ / 555 kcal
Vetten 24 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraten 61.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...