Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g cooked chickpeas (drained weight)
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ½ Tbsp tahini
- ½ tsp fine sea salt
- boiling water
- water
- ice cubes
- 6 iceberg lettuce leaves, large
- 135 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 150 g red peppers, deseeded, cut in pieces (5 cm)
- 12 sprigs coriander leaves
- 6 Tbsp cress
- 6 tsp chia seeds
- 60 g pineapple, cubed (1 cm) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Chickpea Gratin
1 Std.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Puy Lentil Dip
45min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min