Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g cooked chickpeas (drained weight)
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ½ Tbsp tahini
- ½ tsp fine sea salt
- boiling water
- water
- ice cubes
- 6 iceberg lettuce leaves, large
- 135 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 150 g red peppers, deseeded, cut in pieces (5 cm)
- 12 sprigs coriander leaves
- 6 Tbsp cress
- 6 tsp chia seeds
- 60 g pineapple, cubed (1 cm) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic and White Bean Stew
50min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 Std. 40 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Vegetable Stroganoff
30min
Carrot and Peanut Bake
55min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Steamed Tofu
30min
Mini Vegetable Frittatas
35min