Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced Labne
- 500 g natural yoghurt
- 100 g dukkah
Mint Vinaigrette
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 1 - 2 sprigs fresh mint, leaves only, to taste
- 1 tsp sugar beet molasses
- 30 - 40 g lemon juice, to taste
- 60 g extra virgin olive oil
Salad
- 500 g water
- 450 g butternut squash, unpeeled, cut in wedges (1 cm)
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 100 g red onions, cut in wedges (1 cm)
- ½ pomegranate, seeds only
- 200 g rocket leaves, washed and patted dry
- 1 - 2 Tbsp pumpkin seeds, to taste (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2182 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 36.7 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cypriot grain salad
45min
Rhubarb Fool
1h 10min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Summer Pudding
8 godz. 30 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48j
Parmesan Herb Madeleines
1h
Pea and Mint Risotto
40min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Brandy Sauce
10 min