Apparaten en accessoires
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
Voorbereiding. 30min
Totaal 13u. 30min
4 portions
Ingrediënten
Spiced Labne
-
natural yoghurt500 g
-
dukkah100 g
Mint Vinaigrette
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh mint leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
sugar beet molasses1 tsp
-
lemon juice to taste30 - 40 g
-
extra virgin olive oil60 g
Salad
-
water500 g
-
butternut squash unpeeled, cut in wedges (1 cm)450 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
red onions cut in wedges (1 cm)100 g
-
pomegranate seeds only½
-
rocket leaves washed and patted dry200 g
-
pumpkin seeds (optioneel) to taste1 - 2 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
18 g
Calorieën
2182 kJ /
519 kcal
Vetten
36.7 g
Vezels
10 g
Koolhydraten
24.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
2017 CALENDAR
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Beetroot Houmous
15 Min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 Std.
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 Std. 50 Min
Chocolate Meringue Stack
7 Std. 30 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 Min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 Min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min