Apparaten en accessoires
Orange curry dressing
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
380 g
Ingrediënten
-
walnut oil (see Tips)200 g
-
orange juice (approx. 2-3 oranges)130 g
-
orange zest only, no white pith (1 x 3 cm piece)1
-
eschalots30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 380 g
Natrium
1389.5 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
8072.3 kJ /
1929.3 kcal
Vetten
201.3 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
18.3 g
Koolhydraten
35.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mustard balsamic vinegar dressing
10min.
Haupia Pie
3hod.
Berry mousse
5hod.
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28hod. 30min.
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4hod. 50min.
Apples with cider sabayon sauce
40min.
Indian mustard
15min.
Steamed coconut custards
45min.
Black & white chocolate tartufo
13hod. 55min.
Vitality truffles
25min.
Avocado dressing
10min.
Mango and turmeric sorbet
10min.