Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g walnut oil (see Tips)
- 130 g orange juice (approx. 2-3 oranges)
- 1 orange, zest only, no white pith (1 x 3 cm piece)
- 30 g eschalots
- 20 g hot mustard
- ½ tsp curry powder
- ½ tsp salt
- 20 g fruit vinegar (e.g. apple, peach)
- Voeding
- per 380 g
- Calorieën
- 8072.3 kJ / 1929.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 35.9 g
- Vetten
- 201.3 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1389.5 mg
Alternatieve recepten
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Tahini
20min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 Min
Cloudy apple cider jelly
Geen beoordelingen
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Pinot Noir Poached Pears
2h
Wholegrain mustard
120 godz.
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20 min
Panforte
1h 30 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Japanese-style dressing
5 Min