Apparaten en accessoires
Orange curry dressing
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
380 g
Ingrediënten
-
walnut oil (see Tips)200 g
-
orange juice (approx. 2-3 oranges)130 g
-
orange zest only, no white pith (1 x 3 cm piece)1
-
eschalots30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 380 g
Natrium
1389.5 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
8072.3 kJ /
1929.3 kcal
Vetten
201.3 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
18.3 g
Koolhydraten
35.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Festive lobster pâté
4u. 45min
Buckwheat mushroom tartlets
1u. 45min
Raw cauliflower tabouli
30min
Apple sauce
20min
Cottage cheese
4u. 30min
Maca chocolate bark
50min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2u. 10min
Spiced apple liqueur
168u. 10min
Wholemeal spelt pastry
35min
Coriander pesto
5min
Duck confit with lentil & orange salad
15u. 40min