Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet

Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
8 portions

Ingrediënten

  • dried prunes (approx. 110 g), pitted
    8
  • good quality pork sausagemeat
    300 g
  • pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)
    2
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • sunflower oil for brushing
    2 Tbsp
  • water
    1250 g
  • waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
    1200 g
  • onions quartered
    190 g
  • garlic cloves
    3
  • chicken stock cubes (for 0.5 l each)
    1 ½
    1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • tomato purée
    1 Tbsp
  • cornflour
    1 - 2 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 659.3 mg
Eiwitten 32 g
Calorieën 1594 kJ / 380 kcal
Vetten 13 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...