Compatibele versies
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 dried prunes (approx. 110 g), pitted
- 300 g good quality pork sausagemeat
- 2 pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 Tbsp sunflower oil, for brushing
- 1250 g water
- 1200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 190 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
of 1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 Tbsp tomato purée
- 1 - 2 Tbsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1594 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 659.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Curd
1h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Summer Pudding
8 godz. 30 min
Rhubarb Crumble
55min
Brandy Butter
10min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55 min
Lavender Shortbread
1h