Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
- ½ - 1 fresh jalapeño chilli, deseeded if preferred
- 30 g unsalted butter
- 160 g smoked lean bacon, cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g water
- 100 g strong brewed coffee (approx. 3 shots)
- 20 - 30 g brown sugar, to taste
-
40
g sugar beet molasses
of 40 g treacle - 40 g tomato purée
-
1
tsp vegetable stock paste (homemade - see tips)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 Tbsp cider vinegar
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 800 g tinned cannellini beans (2 tins), rinsed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1039 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chick Pea Curry
35min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Tuscan Bean Soup
50min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2h 45min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min