Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
- ½ - 1 fresh jalapeño chilli, deseeded if preferred
- 30 g unsalted butter
- 160 g smoked lean bacon, cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g water
- 100 g strong brewed coffee (approx. 3 shots)
- 20 - 30 g brown sugar, to taste
-
40
g sugar beet molasses
of 40 g treacle - 40 g tomato purée
-
1
tsp vegetable stock paste (homemade - see tips)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 Tbsp cider vinegar
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 800 g tinned cannellini beans (2 tins), rinsed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1039 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boston Baked Beans
20min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Mulligatawny Soup
35min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Baked beans
20min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1h 35min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13h 30min
Vegan Parmesan
15 Min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Creamy Broccoli Sauce
35min