Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
- ½ - 1 fresh jalapeño chilli, deseeded if preferred
- 30 g unsalted butter
- 160 g smoked lean bacon, cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g water
- 100 g strong brewed coffee (approx. 3 shots)
- 20 - 30 g brown sugar, to taste
-
40
g sugar beet molasses
of 40 g treacle - 40 g tomato purée
-
1
tsp vegetable stock paste (homemade - see tips)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 Tbsp cider vinegar
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 800 g tinned cannellini beans (2 tins), rinsed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1039 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Tabbouleh
2h 15min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1h 40min
Leftover Curry
1h 10min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Boston Baked Beans
20 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Puy Lentil Dip
45min