Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 300 g water
- 600 g hake, gutted, cleaned, skinless, boneless, or other white fish
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 2 medium eggs
- 2 tsp sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g mixed salad
- 1 ripe mango, diced (1 cm)
Mayonnaise
- 100 g olive oil
- 1 lime, grated zest and juice (approx. 20g)
- 1 medium egg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2086 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 35.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scotch Broth
1 godz.
Pork with Spinach Lentils
20min
Red Cabbage and Chicken Salad
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Chickpea soup with spinach
40min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min