Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Bases
- 25 g unsalted butter, diced
- 50 g filo pastry, shredded (see tip)
- 1 Tbsp caster sugar
Cheesecake Cream
- 160 g cream cheese
- 160 g double cream (extra thick - see tip)
- 40 g icing sugar
- 40 g honey, thick
- 50 g feta cheese, smooth, crumbled
- 1 tsp vanilla extract
Honey Syrup
- 50 g runny honey
- 50 g water
Assembly
- fresh oregano leaves (optioneel)
- 2 Tbsp roasted almonds, roughly chopped
- 100 g seasonal fruit (e.g. raspberries, blueberries, apricots)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2375 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 41.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2u. 10min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18h
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Onion Tart (TM5)
1 Std.
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1h 5min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 godz. 20 min
Torta Caprese
55 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2u. 15min
Persian Love Cake
1 Std. 15 Min