Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Bases
- 25 g unsalted butter, diced
- 50 g filo pastry, shredded (see tip)
- 1 Tbsp caster sugar
Cheesecake Cream
- 160 g cream cheese
- 160 g double cream (extra thick - see tip)
- 40 g icing sugar
- 40 g honey, thick
- 50 g feta cheese, smooth, crumbled
- 1 tsp vanilla extract
Honey Syrup
- 50 g runny honey
- 50 g water
Assembly
- fresh oregano leaves (optioneel)
- 2 Tbsp roasted almonds, roughly chopped
- 100 g seasonal fruit (e.g. raspberries, blueberries, apricots)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2375 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 41.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Mushroom Pâté
1h 30min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Mint Courgettes
30min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Courgettes with Corn
25min
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4 godz. 30 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2u. 20min
Bundt Cake
1h