Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pretzel Dough
- 30 g unsalted butter, diced
- 220 g milk
-
2 ¼
tsp dried instant yeast
of 25 g fresh yeast, crumbled - 350 g plain flour, plus extra for dusting
- 50 g light brown sugar
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried parsley
- ¼ tsp dried basil
- ¼ tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 500 g passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- 250 g mozzarella, cut in batons (1 cm)
- 80 g pepperoni, cut in strips (1 cm)
- 700 g water, warm
- 60 g bicarbonate of soda
- coarse sea salt, for sprinkling
- 40 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 488 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 228 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Pizzas
1h 20min
Bloody Almond Finger Biscuits
2 godz.
Milk Bread
2h 20min
Four Cheese Sharing Flatbread
40min
Herb Bread
1h 10min
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1 godz. 50 min
Mini Oregano Focaccias
3 Std. 40 Min
Star Pizza
1h 45min
Pesto Star Bread
2 Std. 50 Min
Baked Doughnuts
1h
Garlic Cheddar Biscuits
30 min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min