Apparaten en accessoires
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
30 portions
Ingrediënten
Choux puffs
-
water250 g
-
salt1 pinch
-
salted butter cut into pieces120 g
-
potato starch70 g
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
Swiss meringue
-
white sugar100 g
-
egg whites2
-
lemon juice1 tsp
-
vanilla bean split into halves lengthways and seeds scraped½ tsp
-
salt1 pinch
-
natural pink food colouring (optional)1 - 2 drops
-
pure icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
50.2 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
310.7 kJ /
74.3 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pavlova
6u.
Butterscotch sauce
10min
Salted caramel sauce
40min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1u. 10min
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Almond biscotti
1u. 10min
Vanilla bean marshmallows
2u. 15min
Choux pastry
1u.
Strawberry and rose water macarons
2u. 50min
Gluten free breakfast pizza
1u. 20min
Gluten free shortcrust pastry
1u. 40min
Gluten free rough puff pastry
1u. 15min