Apparaten en accessoires
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
30 portions
Ingrediënten
Choux puffs
-
water250 g
-
salt1 pinch
-
salted butter cut into pieces120 g
-
potato starch70 g
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
Swiss meringue
-
white sugar100 g
-
egg whites2
-
lemon juice1 tsp
-
vanilla bean split into halves lengthways and seeds scraped½ tsp
-
salt1 pinch
-
natural pink food colouring (optional)1 - 2 drops
-
pure icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
50.2 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
310.7 kJ /
74.3 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Brutti ma buoni
4u. 40min
Almond tuiles
30min
Chocolate ganache
20min
Choux pastry
1u.
Mirror glaze cake
7u. 55min
Chocolate cake with lime cream
1u. 5min
Lemon ice cream torte
48u. 40min
Beetroot and avocado eggs
88u.
Keto sweet pastry
1u.
Pavlova towers
4u. 30min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27u.
Salted caramel sauce
40min