Gluten free choux puffs with Swiss meringue

Gluten free choux puffs with Swiss meringue

3.9 13 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
30 portions

Ingrediënten

Choux puffs
  • water
    250 g
  • salt
    1 pinch
  • salted butter cut into pieces
    120 g
  • potato starch
    70 g
  • white rice flour (see Tips)
    90 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • eggs
    4
Swiss meringue
  • white sugar
    100 g
  • egg whites
    2
  • lemon juice
    1 tsp
  • vanilla bean split into halves lengthways and seeds scraped
    ½ tsp
  • salt
    1 pinch
  • natural pink food colouring (optional)
    1 - 2 drops
  • pure icing sugar for dusting

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 50.2 mg
Eiwitten 1.4 g
Calorieën 310.7 kJ / 74.3 kcal
Vetten 4 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...