Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange cake
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 1 orange, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Lemon cake
- 1 lemon, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed (see Tips)
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Citrus cream cheese icing
- 375 g cream cheese, cut into pieces
- 270 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 450 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 orange, zest only, no white pith
- 1 lemon, zest only, no white pith
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4385.6 kJ / 1044.2 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 109.6 g
- Vetten
- 64.3 g
- Verzadigd vet
- 39.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 538.2 mg
Alternatieve recepten
Basic muffin mix
30 min
Delicious lemon pudding
55 min
Banana bread
1h 40min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Sticky date pudding
1h 30min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Edna's lemon curd teacake
40min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Honey ice cream
17h 45min
Lemon meringue tarts
25h 30 min