Compatibele versies
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
285
g Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
of 285 g ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture - 105 g whipping cream
- 60 g fresh raspberries
- 15 g glucose syrup (see Tip)
Chocolate Pastry Dough
- 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
- 140 g icing sugar
- 60 g almond flour
- 30 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
- ⅛ tsp salt
- 170 g butter, unsalted, diced, chilled
- 1 egg, large
- 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp water, cold
Assembly
- sugar sprinkles, coloured (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 89 mg
Alternatieve recepten
Strawberry Cookie Tarts
1 Std. 40 Min
Polvorones - Wedding Cookies
1 Std. 30 Min
Vanilla Cupcakes
1 Std. 10 Min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1 Std. 15 Min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2 Std. 30 Min
Gingerbread House
1 Std. 10 Min
Chocolate Butter Cookies
1 Std.
Gingerbread House
12 Std.
Caramel Macchiato
15min
Lemon Shortbread Cookies
1 Std. 45 Min
Classic Yellow Cake
1 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min