Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Shortcrust Pastry
- 200 g gluten free plain white flour (see tip)
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 80 g water, ice cold
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 80 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 125 g pork sausages (approx. 2), skin removed, broken in pieces
- 65 g streaky bacon (approx. 3 rashers), cut in pieces (1 cm)
- 10 g olive oil
- 130 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g water
- 250 g milk
- 1 spring onion (approx. 10 g), finely chopped
- 4 large eggs
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2114 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Natrium
- 687 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Gluten-Free Bagels
1h 50min
Gluten-free Glazed Doughnut Bites
2 Std.
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55 Min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 Min
Gluten free tortillas
40min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2h 45min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1h