Layered vegetable salad with creamy herb dressing

Layered vegetable salad with creamy herb dressing

4.7 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
10 portions

Ingrediënten

  • water
    500 g
  • raw beetroots peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
    2
  • sweet corn cobs husks and silks removed
    2
  • frozen peas
    400 g
  • Chinese cabbage (wombok) (approx. 260 g), cut into pieces (5 cm)
    ¼
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    3
  • garlic clove
    1
  • fresh dill fronds only (see Tips), plus extra (optional) for garnishing
    2 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • mayonnaise (see Tips)
    100 g
  • sour cream
    100 g
  • lemon juice
    20 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • salt plus extra to season
    ½ tsp
  • white pepper plus extra to season
    ¼ tsp
  • cauliflower (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)
    ½
  • apple cider vinegar for sprinkling
  • Lebanese cucumbers 1 peeled into ribbons, 1 cut into cubes (1 cm)
    2
  • radishes trimmed and cut into thin slices
    4
  • cherry tomatoes cut into halves
    4 - 5

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 259.8 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 938.5 kJ / 223.5 kcal
Vetten 15.4 g
Vezels 7.1 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 12.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...