Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 26 slices pancetta (approx. 350 g), thick cut and rind removed
- 250 g day old bread, torn into pieces (3 cm)
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley (approx. 15 g), leaves only
- 3 fresh sage leaves
- 2 brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g butter
- 12 dried apricots (approx. 70 g), cut into pieces
- 50 g dried cranberries
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- ½ tsp ground allspice
- 2 eggs
- 1 tbsp apricot jam
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1110 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1148.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Apple, leek and sage sauce
15min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Béchamel sauce
20 min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min