Apparaten en accessoires
Béarnaise sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh tarragon leaves only3 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed, cut into pieces1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
white wine vinegar to taste1 - 2 tbsp
-
dry white wine2 tbsp
-
egg yolks3
-
salt to taste1 pinch
-
unsalted butter cut into cubes, softened150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
48.8 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1437.1 kJ /
342.2 kcal
Vetten
35.4 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
21.2 g
Koolhydraten
1.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chocolate mousse soufflés
55min
Crème brûlée
7u.
Hollandaise sauce
15min
Butter chicken
55min
Meatloaf with red sauce
1u. 15min
Chocolate mousse
3u. 20min
Basil pesto
10min
Béchamel sauce
20min
Quiche Lorraine
45min
Gluten free chicken and leek pies
3u. 20min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Classic mushroom risotto
30min