Béarnaise sauce
TM6 TM5 TM31

Béarnaise sauce

3.6 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
  • 1 spring onion/shallot, trimmed, cut into pieces
  • ½ tsp whole black peppercorns
  • 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
  • 2 tbsp dry white wine
  • 3 egg yolks
  • 1 pinch salt, to taste
  • 150 g unsalted butter, cut into cubes, softened

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1437.1 kJ / 342.2 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
1.6 g
Vetten
35.4 g
Verzadigd vet
21.2 g
Vezels
2.2 g
Natrium
48.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten