Béarnaise sauce

3.5 19 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh tarragon leaves only
    3 sprigs
  • spring onion/shallot trimmed, cut into pieces
    1
  • whole black peppercorns
    ½ tsp
  • white wine vinegar to taste
    1 - 2 tbsp
  • dry white wine
    2 tbsp
  • egg yolks
    3
  • salt to taste
    1 pinch
  • unsalted butter cut into cubes, softened
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 48.8 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 1437.1 kJ / 342.2 kcal
Vetten 35.4 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 21.2 g
Koolhydraten 1.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...