Apparaten en accessoires
Tartare sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
280 g
Ingrediënten
-
pickled gherkins (approx. 20 g)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh chives or 1 tsp dried chives3 - 4
-
egg1
-
mustard powder½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fresh tarragon leaves only or 1/4 tsp dried tarragon½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white wine vinegar2 tsp
-
grapeseed oil200 g
-
pickled capers drained2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 280 g
Natrium
2089.7 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
7805.5 kJ /
1865.6 kcal
Vetten
205.3 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
20.9 g
Koolhydraten
5.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Traditional cocktail sauce
5min
Lemon and caper aioli
15min
Chicken and port pâté
1u. 30min
Béarnaise sauce
10min
Mayonnaise
5min
Fresh pasta dough
1u.
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3u. 25min
Raspberry soufflés
1u. 35min
Oysters Mignonette
5min
Red onion relish
50min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1u. 20min
Diane sauce
20min