Apparaten en accessoires
Tartare sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
280 g
Ingrediënten
-
pickled gherkins (approx. 20 g)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh chives or 1 tsp dried chives3 - 4
-
egg1
-
mustard powder½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fresh tarragon leaves only or 1/4 tsp dried tarragon½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white wine vinegar2 tsp
-
grapeseed oil200 g
-
pickled capers drained2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 280 g
Natrium
2089.7 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
7805.5 kJ /
1865.6 kcal
Vetten
205.3 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
20.9 g
Koolhydraten
5.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tartare Sauce
10min
Chicken and port pâté
1u. 30min
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Mayonnaise
5min
Fresh pasta dough
1u.
Apricot liqueur
1u.
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1u. 15min
Peppercorn sauce
20min
Parmesan gelato
4u. 30min
Orange liqueur zabaglione
15min
Bagels with bacon jam and egg
3u. 20min