Veal sweetbreads with creamy white wine sauce

Veal sweetbreads with creamy white wine sauce

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 30min
6 portions

Ingrediënten

  • veal sweetbreads (see Tip)
    1000 g
  • white vinegar
    250 g
  • cold water
    750 g
  • water room temperature
    600 g
  • iced water
  • ice cubes
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
    300 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • sea salt plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • white wine
    100 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 283.1 mg
Eiwitten 36.7 g
Calorieën 2784.7 kJ / 663 kcal
Vetten 51 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 18 g
Koolhydraten 2.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...