Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g veal sweetbreads (see Tip)
- 250 g white vinegar
- 750 g cold water
- 600 g water, room temperature
- iced water
- ice cubes
- 300 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2784.7 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 283.1 mg
Alternatieve recepten
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Boiled Eggs
20min
Banana bread
1 godz. 40 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Classic zabaglione
15 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Cheese Sauce
15 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Pumpkin and ginger soup
35min