Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g veal sweetbreads (see Tip)
- 250 g white vinegar
- 750 g cold water
- 600 g water, room temperature
- iced water
- ice cubes
- 300 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2784.7 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 283.1 mg
Alternatieve recepten
Boiled rice
25min
Boiled Eggs
20min
Blended mixed vegetable soup
45min
Lamb's fry with bacon
1h 20min
White chocolate and strawberry trifle
25h
Apple sauce
20min
Vegetable soup
35min
Boiled eggs
20min
Simple gluten free herb gravy
20min
Basil oil
10min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Cream of tomato soup
25min