Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tbsp Greek-style natural yoghurt
- ½ tsp sea salt
- 2 tbsp tandoori paste (see Tips)
- 250 g paneer, cut into pieces (2-3 cm, see Tips)
- ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
Pizza dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 320 g warm water
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour
- 150 g fine semolina
- 1 tsp sea salt
Assembly
- 40 g tandoori paste (see Tips)
- 60 g tomato paste (see Tips)
- coarse semolina, to dust
- fresh coriander, leaves only
- cucumber raita
- fresh coriander, leaves only, to serve
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 442.6 kJ / 105.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 244 mg
Alternatieve recepten
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Sri Lankan spicy sauce
2h 30min
Stout Beer Ice Cream Float
Keine Bewertungen
Potato Peratal
40min
Lemon Rice
15 Min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Chhole (chickpea curry)
35min