Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tbsp Greek-style natural yoghurt
- ½ tsp sea salt
- 2 tbsp tandoori paste (see Tips)
- 250 g paneer, cut into pieces (2-3 cm, see Tips)
- ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
Pizza dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 320 g warm water
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour
- 150 g fine semolina
- 1 tsp sea salt
Assembly
- 40 g tandoori paste (see Tips)
- 60 g tomato paste (see Tips)
- coarse semolina, to dust
- fresh coriander, leaves only
- cucumber raita
- fresh coriander, leaves only, to serve
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 442.6 kJ / 105.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 244 mg
Alternatieve recepten
Chicken Nuggets
45min
Nut bolognese
35min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2h
Potato Peratal
40min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5 Min
Soji balls (Semolina balls)
1 Std. 40 Min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Savoury semolina
15min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Banana Nice cream
5 Min