Compatibele versies
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 596.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Kimchi stew
30 min
Sicilian prawn salad
40 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Mango salmon bowl
40 Min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min