Compatibele versies
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 596.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Freekeh and broad bean salad
2小时 30 分钟
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Sicilian prawn salad
40min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Citrus seafood salad
1h