Compatibele versies
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 596.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushrooms with pistachio butter
35 min
Beetroot and avocado eggs
88sa
Eggplant cannelloni
1h 35 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Roasted eggplant
1h 35 min
Green goddess pizza
1h 30min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Asparagus and pea omelette
20 min