Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown onion
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 30 g olive oil
- 250 g long grain rice
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp sweet paprika
- 600 g water
- 180 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 50 g carrot, peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
- 50 g frozen green peas
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1360.5 kJ / 323.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 446.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red rice
55min
Corn chips with salsa roja
1h 20min
Mediterranean pasta salad
50min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Chicken Enchiladas
40min
Pork Tortas
2 Std. 20 Min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Mexican one-pot pasta
30min
Family beans
25min