Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown onion
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 30 g olive oil
- 250 g long grain rice
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp sweet paprika
- 1000 g water
- 180 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 50 g carrot, peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
- 50 g frozen green peas
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1360.5 kJ / 323.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 446.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red rice
55min
Refried beans
10 dk
Huevos Rancheros
45min
Jalapeño poppers
35min
Penne and vegetables
35min
Baked rice croquettes
1h 30min
Couscous tahini bowl
30min
Risotto verde
45min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Red beans and rice with turkey meatballs
1h
One pot pasta with chorizo
35min
Gnocchi
1h 40min