Arroz a la Mexicana (Mexican rice)

Arroz a la Mexicana (Mexican rice)

2.8 66 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • brown onion
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
    1
  • olive oil
    30 g
  • long grain rice
    250 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • tomato paste
    1 tbsp
  • sweet paprika
    1 tsp
  • water
    1000 g
  • fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
    180 g
  • carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
    50 g
  • frozen green peas
    50 g
  • fresh coriander leaves only, cut into pieces
    2 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 446.6 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1360.5 kJ / 323.8 kcal
Vetten 8.3 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraten 54.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...