Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown onion
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 30 g olive oil
- 250 g long grain rice
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp sweet paprika
- 1000 g water
- 180 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 50 g carrot, peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
- 50 g frozen green peas
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1360.5 kJ / 323.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 446.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Chicken moghrabieh
25h 15 min
Boston Baked Beans
4h
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Lentil and mint salad
3óra 55p
Pad see ew
30min
Chicken San Fernando
55min
Penne and vegetables
35min
Red rice
55min
Adobo beef
1h 10 min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min