Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown onion
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 30 g olive oil
- 250 g long grain rice
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp sweet paprika
- 1000 g water
- 180 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 50 g carrot, peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
- 50 g frozen green peas
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1360.5 kJ / 323.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 446.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Red rice
55min
Hash browns
40 min
Béchamel sauce
20 min
Potato cakes
45 min
Baked beans
13u. 25min
Mexican Lasagna
1 Std. 20 Min
Fettuccine Alfredo
40 min
Layered Mexican dip
25min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Corn chips with salsa roja
1 Std. 20 Min
Refried beans
10min