Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g chipotle chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 20 g ancho chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 20 g mulato chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 1 pinch ground cumin
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch dried oregano
- 2 whole cloves
- 1 garlic clove
- 60 g brown onion, cut into halves
- 500 g fresh tomatoes, cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 20 g olive oil
- 2 tsp apple cider vinegar
- 300 g water
- 1000 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2392.3 kJ / 569.6 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 511.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan chicken with couscous
45min
Butter chicken
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Beef "Burgundy"
40min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Beef Burgundy
1h 45min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Chilli con carne
45min
Hunters' stew
1 Std.
Beef spezzatino
1h 45min