Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g chipotle chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 20 g ancho chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 20 g mulato chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 1 pinch ground cumin
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch dried oregano
- 2 whole cloves
- 1 garlic clove
- 60 g brown onion, cut into halves
- 500 g fresh tomatoes, cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 20 g olive oil
- 2 tsp apple cider vinegar
- 300 g water
- 1000 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2392.3 kJ / 569.6 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 511.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken San Fernando
55 Min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Lamb stew with couscous
2h 10min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Hunters' stew
1 Std.
Mexican chicken stew
40 Min
Mexican chicken soup
30 Min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min