
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g chipotle chillies dried, stems removed (see Tips)
- 20 g ancho chillies dried, stems removed (see Tips)
- 20 g mulato chillies dried, stems removed (see Tips)
- 1 pinch ground cumin
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch dried oregano
- 2 whole cloves
- 1 garlic clove
- 60 g brown onion cut into halves
- 500 g fresh tomatoes cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 20 g olive oil
- 2 tsp apple cider vinegar
- 300 g water
- 1000 g beef chuck steak cut into pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 569.6 kcal / 2392.3 kJ
- Eiwitten
- 49.3 g
- Vetten
- 39 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Natrium
- 511.4 mg