Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz kabocha squash, peeled, cut into half-moons (½ in. thick)
- 10 oz cauliflower florets
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 2 tbsp ground turmeric
- 2 tsp dried red chili flakes
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 27 oz canned coconut milk, divided
- 2 tbsp tapioca starch
- 32 oz chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless, halved lengthwise
- 5 oz white vinegar
- 1 oz ginger, peeled, thinly sliced
- 1 oz honey
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tsp soy sauce, low sodium
-
1
fresh jalapeño chili, stems and seeds removed, sliced
of 1 fresh Fresno chili, stems and seeds removed, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Greek Style Pork Stew
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Cashew Chicken Stir Fry
30 Min