Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 678 mg
Alternatieve recepten
Spicy cauliflower soup
20 Min
Smoky chipotle beans
30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Pulse and pumpkin curry
30min
Green goodness soup
10 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Basil pesto
10 Min
Minestrone
40min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Risotto verde
45min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min