Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 678 mg
Alternatieve recepten
Hearty seven vegetable soup
30min
Pea and garden mint fritters
25min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min