Pearl barley risotto with asparagus

Pearl barley risotto with asparagus

3.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
6 portions

Ingrediënten

Red wine reduction
  • brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • garlic clove
    1
  • butter
    40 g
  • Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)
    1 - 2 tsp
  • water
    250 g
  • red wine
    110 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
Pearl barley risotto
  • Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)
    50 g
  • leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • butter
    20 g
  • pearl barley
    300 g
  • verjuice
    100 g
  • water
    750 g
  • Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • raw baby beetroots peeled and cut into quarters
    6
  • Dutch carrots peeled
    12
  • asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)
    1 bunch
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 678 mg
Eiwitten 10.7 g
Calorieën 1624.8 kJ / 386.9 kcal
Vetten 15.6 g
Vezels 12.3 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 44.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...