Apparaten en accessoires
Goan prawn curry
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil40 g
-
garlic paste (see Tips)3 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
eschalot cut into halves50 g
-
fresh tomato cut into quarters1
-
ground turmeric¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ - ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
black mustard seeds2 tsp
-
coconut milk400 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and with tails intact (see Tips)450 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
lemons cut into wedges, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
805.2 mg
Eiwitten
28.1 g
Calorieën
1747 kJ /
415.8 kcal
Vetten
31.8 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
14.1 g
Koolhydraten
8.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Lamb korma
4 godz.
Thai red curry paste
15 min
Tarka dal
30 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Balti coconut fish curry
50 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Thai green chicken curry
30 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min